Cardiff

Wat is er te doen in Cardiff? Wat zijn de leukste dingen om te zien en te beleven als je deze stad in Wales bezoekt? Laten we eens een kijkje nemen! Cardiff, de hoofdstad van Wales, is al heel lang een van de belangrijkste steden in het Verenigd Koninkrijk. Het is de thuisbasis van enkele van de beste kastelen in Wales, heeft een ongelooflijk rijke cultuur en ligt op de drempel van enkele van de mooiste stranden van Groot-Brittannië. Er zijn genoeg dingen te doen voor elke reiziger – van dagtochten tot weekendavonturen – dus laten we meteen in onze lijst duiken!

Wat volgt is slechts een selectie; u zult er nog veel meer vinden als u deze prachtige stad zelf gaat verkennen. Hier zijn zeven hoogtepunten die je niet mag missen:Booking.com

Cardiff is een mooie plaats om te bezoeken

Op elk moment van het jaar. Als u kunt, maak dan een wandeling door de stad in de zomer; de zon schijnt dan en er zijn tal van openluchtconcerten en festivals om van te genieten (en niet te vergeten de viering van St David’s Day als u in maart op bezoek bent). De bruisende stad is de thuisbasis van een ongelooflijk rijke cultuur, met veel bars, restaurants en cafés om uit te kiezen.

Verken Cardiff Castle!

Het is de thuisbasis van enkele van de beste kastelen in Wales, heeft een ongelooflijk rijke cultuur en ligt op de drempel van enkele van de mooiste stranden van Groot-Brittannië..

Een van de populairste attracties in Cardiff is het kasteel – een attractie die bezoekers zeker een tijdje moeten verkennen. H et kasteel zelf is niet zo oud (het werd gebouwd tussen 1081-1469), maar het neemt nog steeds een prominente plaats in op een heuvel die uitkijkt over de skyline van het stadscentrum. Er is hier genoeg te zien, waaronder tentoonstellingen

Bezoek een populaire attractie in Londen gratis… in Cardiff!

Het Millennium Centre ligt in Cardiff Bay en is uitgeroepen tot een van de beste concertzalen ter wereld. Er zijn tal van shows om van te genieten, van drama’s tot opera’s. Maak een wandeling door Bute Park Cardiff is de thuisbasis van een aantal prachtige parken – waarvan je er veel verspreid over het stadscentrum vindt. Bute Park is zo’n park waar de meeste bezoekers al van gehoord zullen hebben, maar het is de moeite waard om steeds weer naar terug te gaan, vooral als je even wilt bijkomen van een drukke dag vol ontdekkingen. Het beslaat 90 hectare en beschikt ook over een roeivijver en een Japanse tuin!

Er zijn genoeg dingen te doen voor elke reiziger – van dagtochten tot weekendavonturen – dus laten we meteen in onze lijst duiken!

Wat volgt is slechts een selectie; u zult er nog veel meer vinden wanneer u deze prachtige stad zelf gaat verkennen. Hier zijn zeven hoogtepunten die u niet mag missen: Cardiff Castle, St Fagans National History Museum, Roath Park Lake, Bute Park, The Welsh National War Memorial Garden op Cathays Cemetery en Llandaff Cathedral

Cardiff is een prachtige plaats om te bezoeken. Het is de thuisbasis van enkele van de beste kastelen in Wales, heeft een ongelooflijk rijke cultuur en ligt op de drempel van enkele van de mooiste stranden van Groot-Brittannië. Er zijn genoeg dingen te doen voor elke reiziger – van dagtochten tot weekendavonturen – dus laten we meteen in onze lijst duiken! Wat volgt is slechts een selectie; u zult er nog veel meer vinden wanneer u deze prachtige stad zelf gaat verkennen. Hier zijn zeven hoogtepunten die je niet mag missen: Cardiff Castle, St Fagans National History Museum, Roath Park Lake, Bute Park, The Welsh National War Memorial Garden op Cathays Cemetery en Llandaff Cathedral

Ik zal u een voorbeeld geven van wat u in Cardiff kunt doen. Cardiff is een prachtige stad die tal van bezienswaardigheden heeft, waaronder stranden en kastelen. Er zijn veel dingen te doen voor alle soorten reizigers, van dagtochten tot weekendavonturen. Hier zijn zeven hoogtepunten die u niet mag missen.

Bent u op zoek naar een nieuwe plek om te bezoeken?

Interessant: Cardiff is een van de mooiste steden in Wales. Het is de thuisbasis van enkele van de beste kastelen in Wales, heeft een ongelooflijk rijke cultuur en ligt op de drempel van enkele van de mooiste stranden van Groot-Brittannië. Er zijn genoeg dingen te doen voor elke reiziger – van dagtochten tot weekendavonturen – dus laten we meteen in onze lijst duiken! Wat volgt is slechts een selectie; u zult er nog veel meer vinden wanneer u deze prachtige stad zelf gaat verkennen.

Wales
Logo
Shopping cart